Brf Jasminen - Malmö

18.09.2023

Vi har fått tillökning i maskinparken. Denna gång är det små maskiner som vi investerat i.

När vi gör innergårdar till bostadsrättsföreningar så är det oftast trångt och begränsat med utrymme. Mindre maskiner underlättar dels att komma in i mindre portar och gör det enklare att arbeta inom begränsade utrymmen. Inne på Jasminen i Malmö har vi fått leverans av material. Lite längre fram i projektet ska vi sätta gatsten.

Här har plintarna kommit på plats och vi har fyllt upp innergården med nytt material.

För att komma in till innergården på Brf Jasminen i Malmö behöver vi använda oss av mindre maskiner. Entrén är liten och gör det omöjligt för oss att köra in något som är större än en 1,5 tons maskin. Det är en del material som ska forslas bort och eftersom vi inte får in en container så ska allt material köras ut genom entrén med lastaren. Där står det ett flak som vår lastbil kommer åt. Dock ligger bostadsrättsföreningen mitt inne i centrala Malmö intill en väldigt trafikerad väg. Lite krångligt men absolut inget som är omöjligt. Inte för oss iallafall!

Vi har inlett ett nytt projekt inne på Brf Jasminen i Malmö. Här är det en mycket gammal innergård från 1930-talet som ska få sig ett rejält uppsving. Inledningsvis får vi röja och få bort allt gammalt material innan vi kan börja skapa magi.