Om oss

Rubins Gräv i Skåne AB har sedan starten år 2011 arbetat med allt inom mark och anläggning. Vårt huvudkontor ligger mellan Sjöbo och Veberöd vilket är ett ypperligt läge för att serva vår Skånska kundkrets. Vi hjälper både företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner med markarbeten och kan erbjuda kunniga medarbetare med lång erfarenhet inom branschen. 

Vårt ledord är kvalitet och det är något vi aldrig tummar på.

Därför lägger vi stor vikt vid att utföra alla projekt med fingertoppskänsla oavsett om projekten är stora eller små. Med en rad olika samarbetspartners inom andra delar av servicebranschen är nästan ingenting omöjligt. Oavsett om det finns ett problem som ska åtgärdas eller om det är nyproduktion bistår vi gärna med vår expertis.

1. Vilka tjänster erbjuder ni?

Vi utför trädgårdsanläggning, husgrunder till ny- eller tillbyggnad, dränering av befintligt, ny eller tillkommande bostad. Vi transporterar även material och asfalterar samt utför vatten- och avloppstjänster. Bevattningssystem och grävning till pool/spabad utför vi även. Vi river och har även försäljning av makadam, stenmjöl, bärlager och harpad jord.

2. Hjälper ni till med ROT-avdrag?

Absolut! Vi hjälper till med ansökan gällande möjligheter för ROT-avdrag. Tänk på att det endast gäller avdrag för delar av arbetskostnaden och inte material etc. Arbete som gäller för en helt ny bostad eller annan fristående byggnad går inte att ansöka ROT för.

3. Hur vet jag om jag behöver dränera?

Har du ett gammalt hus och/eller källare eller bor i ett område med hög grundvattennivå? Då kan det vara läge att se över husets dränering. Den första indikationen brukar vara att där är fukt i källaren eller att man just bor i ett gammalt hus. Innan ett större trädgårdsprojekt dras igång kan det vara en idé att just se över husets dränering. Är det så att den inte håller måttet är det läge att börja med att dränera. Kontakta oss för mer information.