Vi söker efter två duktiga maskinister/anläggare!

01.03.2024

Vill du arbeta i ett företag där du får vara med och påverka? 

Vi är ett gäng på 13 arbetsvilliga kollegor som lägger stort fokus på att leverera jobb med kvalitet. Har du fingertoppskänsla precis som vi har och tycker att det är viktigt att vara noggrann utan att det drabbar arbetstempot så har du hittat rätt!

Vi brinner för det vi gör och det behöver du också göra. Det är ett gemensamt intresse att ha en välfungerande arbetsplats och därför lägger vi stor vikt vid att alla deltar i att driva företaget framåt. Alla har en nyckelroll och oavsett vilken arbetstitel man besitter så är vi ett team med ett gemensamt mål. Du behöver vara lika investerad i att skapa en god arbetsmiljö som vi är och ser vilken inverkan en positiv inställning och attityd har på omgivningen.

Att hjälpas åt är en självklarhet. Därför ser vi att du är lika villig att hoppa ur maskinen som att hoppa in. Våra projekt varierar både i storlek och svårighetsgrad och därför behöver du vara flexibel. Inga av våra maskinister har en fast position i en maskin utan är lika mycket utanför maskinen som de sitter i den. 

Alla på vårt företag har olika roller som är lika viktiga för att allt ska fungera. Därför behöver du vara lösningsorienterad för att kunna vara med och bolla idéer när vi stöter på problem. Problemlösning är en stor del i arbetet eftersom de dels uppstår under arbetets gång men även genom att kunder kontaktar oss med problem de vill ha hjälp med att lösa. 

Vi anser oss vara ett gäng positiva medarbetare som med glimten i ögat skapar en trygg och trivsam miljö. För att matcha vår energi krävs det att du gärna är social inom företaget men även utåt gentemot våra kunder och leverantörer. Arbetslagen anpassas utifrån vilken typ av projekt som är igång. Därmed har du inga problem med att arbeta i varierande arbetslag utan ser det som en fördel att få träffa alla dina olika arbetskamrater. Arbetsuppgifterna tar du gärna tag i och du visar framfötterna för att hålla jämn nivå med dina kollegor. 

Eftersom vi behöver ha en ny medarbetare som passar in i våra befintliga arbetslag behöver du ha minst 3 års erfarenhet av branschen. Självklart så har du förarbevis för grävmaskin samt ett B-körkort.

Några av dina spännande arbetsuppgifter:

 • Maskinkörning
 • Dränering av husgrunder
 • Plattläggning både på större och mindre projekt
 • Plantering av växtlighet
 • Anläggning av gräsmattor (så och rulla)
 • Anlägga bevattningssystem
 • Arbeta med att göra husgrunder
 • Rörläggning
 • Ta ut höjder med laser
 • Arbeta utifrån ritningar
 • Kundkontakt och kontakt med leverantörer
 • Lösa enklare och svårare problem som uppstår i arbetet 

Kanske en vanlig dag på jobbet:

Det är måndag morgon och du ser fram emot en ny orörd arbetsvecka, på riktigt! Utvilad efter helgen kliver du in på veckans arbetsplats. Några av dina närmsta kollegor är redan på plats lite innan klockan 07.00 för att snacka lite skit och avnjuta dagens första kopp kaffe (är det Skånerost i termosen?). Du är taggad på att arbeta och ser verkligen fram emot att få skapa vackra utemiljöer och göra Skåne lite snyggare, ett projekt taget. Nu kör vi!

Anställningen

Om båda parter är nöjda efter 6 månaders provanställning går du över till fast anställning (tillsvidareanställning). Tjänsten är på heltid (dagtid 07.00 - 16.00) med månadsavlöning. Tillsättning sker snarast och kan ske innan ansökningstiden gått ut.


Nu när du är taggad på att börja jobba med oss så släng iväg en ansökan som du märker med "Ansökan" tillsammans med ett personligt brev till:

ansokan@rubinsgrav.se 

Har du frågor gällande tjänsten eller vill veta mer så ring till Martina Nilsson0416-584002