Finplanering - Handlingen 1 & 2

18.01.2022

Vi är på framsidan av byggnaden och gör snyggt. Här kommer en mur på plats ut mot gatan.

Cykelställ och brandlucka är på plats. 

Arbetet inne på Handlingen flyter på och murblock samt stengångar kommer på plats.

Stengångar, murar och kapningar står på schemat när utemiljön växer fram inne på Handlingen.

Här är det plattläggning som gäller. Vi lägger plattor och sågar till brunnar.  

Utemiljön till det nya bostadsområdet i Malmö börjar ta form. Det kommer till att vara fokus på plattläggning ett tag framöver.

Det är en stor innergård som ska göras iordning och arbetet med att lägga plattor och gräsarmering är det som ligger i fokus en tid framöver.

Plattläggningen fortsätter och utemiljön börjar ta form.

Handlingen 1 och 2 är långt framskridet och det är dags att bygga upp utemiljön. Det är plattläggning som står på schemat.

Vi är tillbaka i Malmö och kör lite finjusteringar kring de nya lägenheterna. 

Uppfyllnadsarbetet inne på Handlingen 1 och 2 fortsätter och denna vecka räknar vi med att ha fyllt upp tre av fyra sidor.

Ytterligare en vecka har passerat och vi är en vecka närmare jul . En liten uppdatering om projektet Handlingen 1 & 2 i Malmö där vi nu håller på med dränering/isodrän och uppfyllnadsarbete och arbetet går som tåget. Bra jobbat Team Rubin.

Då var det dags att återvända till vårt stora projekt inne i Malmö. Denna gång ska vi sätta isodrän och dränera på en klack som vi gjutit i betong.

Första etappen med markarbetet inne i Malmö är avslutat för denna gången. Nu är det dags för gjutning och att bygga på höjden. Vårt arbete är inte klart utan vi återkommer när det är dags att dränera.