Finplanering - Handlingen 1 & 2

30.08.2022

Det var ett tag sedan vi var inne på Handlingen 1 och 2 och där är en del små uppdrag kvar som vi kommer till att göra vid avrop. 

Nu när alla har fått flytta in i lugn och ro så har vi varit på plats för att lägga lite plattor under en pergola. Innergården blir riktigt mysig med grönska i kombination med olika uteplatser. Ett bra jobb utfört av ett bra arbetsgäng.

Vi har börjat plantera och förbereda för plantering inne på Handlingen. Vi är också igång med att riva gamla byggnader för att ge plats för nästa etapp med lägenheter.

Vi har satt galler kring de rökluckor som ska finnas inne på Handlingen.

Här är plattorna på plats intill muren och trappan som vi gjort. Här har vi även gjort en ramp upp till dörren.

Vi gör trappor upp till entrédörrar på framsidan.

Just nu ligger fokus på att dra rör och förbereda så att vi så småningom kan fortsätta att bygga upp utemiljön.

Muren är på plats och snygg blev den.

Inne på handlingen är det fritt fram för oss att arbeta igen nu när byggställningarna är ur vägen. En mur är på plats och vi kan även fokusera på att bygga upp utemiljön kring brunnar och avlopp.

Vi är på framsidan av byggnaden och gör snyggt. Här kommer en mur på plats ut mot gatan.

Cykelställ och brandlucka är på plats. 

Arbetet inne på Handlingen flyter på och murblock samt stengångar kommer på plats.

Stengångar, murar och kapningar står på schemat när utemiljön växer fram inne på Handlingen.

Här är det plattläggning som gäller. Vi lägger plattor och sågar till brunnar.  

Utemiljön till det nya bostadsområdet i Malmö börjar ta form. Det kommer till att vara fokus på plattläggning ett tag framöver.

Det är en stor innergård som ska göras iordning och arbetet med att lägga plattor och gräsarmering är det som ligger i fokus en tid framöver.

Plattläggningen fortsätter och utemiljön börjar ta form.

Handlingen 1 och 2 är långt framskridet och det är dags att bygga upp utemiljön. Det är plattläggning som står på schemat.

Vi är tillbaka i Malmö och kör lite finjusteringar kring de nya lägenheterna. 

Uppfyllnadsarbetet inne på Handlingen 1 och 2 fortsätter och denna vecka räknar vi med att ha fyllt upp tre av fyra sidor.

Ytterligare en vecka har passerat och vi är en vecka närmare jul . En liten uppdatering om projektet Handlingen 1 & 2 i Malmö där vi nu håller på med dränering/isodrän och uppfyllnadsarbete och arbetet går som tåget. Bra jobbat Team Rubin.

Då var det dags att återvända till vårt stora projekt inne i Malmö. Denna gång ska vi sätta isodrän och dränera på en klack som vi gjutit i betong.

Första etappen med markarbetet inne i Malmö är avslutat för denna gången. Nu är det dags för gjutning och att bygga på höjden. Vårt arbete är inte klart utan vi återkommer när det är dags att dränera.