Ny innergård i Ystad - Kv. Waldemar 5

02.11.2020

Innergården i centrala Ystad är klar och det blev så snyggt!

Hyresgästerna är mycket nöjda och har varit väldigt engagerade i projektets utveckling. Vi kan nu stolt överlämna ytan till de boende och hoppas på att njuter lika mycket av resultatet som vi njutit av att få skapa en helt ny utemiljö.

Arbetet flyter på och Albin och Christoffer sätter storgatsten, mera skiffer som ska hårdfogas samt fyller på med matjord till de kommande rabatterna. 

Här går det undan!

Projektet med att förvandla innergården i Ystad rullar på som bara den och Albin och Christoffer gör ett toppenjobb. På mindre än en vecka har grabbarna lyckats komma en bra bit på vägen med att bygga upp en ny och fräsch innergård. 

Efter att ha spenderat någon dag med att röja och få bort gammalt material så börjar magin med att fräscha upp den gamla innergården. Bilderna ovan visar arbetet med att sätta storgatsten längst med fasaden samt skiffer som sedan ska hårdfogas.

Albin ansvarar för ett av våra nya projekt inne i Ystad. Denna gång är det en innergård som behöver sig ett lyft. Projektet startade den 1 oktober och första dagen bestod utav att såga ner buskar och plocka upp gamla plattor och storgatsten.

Bilderna ovan visar hur innergården såg ut när vi påbörjade projektet samt under början av röjningen.