Rubins Gräv i Skåne AB om Struqtur

27.06.2019

Rubins Gräv i Skåne AB fokuserar på arbeten som berör mark- och trädgård. De inriktar sig på helhetslösningar och utför allt från husgrunder, trädgårdsanläggning, asfaltsläggning, pool, dränering, vatten- och avlopp etc. De har använt Struqtur sedan 2016 och vi fick möjlighet att ställa lite frågor till Martina Nilsson och Fredrik Rubin på Rubins Gräv i Skåne AB om verksamheten och deras Struqtur-användning.

Varför började ni med Struqtur?

Vi letade efter ett system som skulle kunna effektivisera vår verksamhet och underlätta hanteringen av företagets alla delar så som fakturering, offerter, tidrapportering m.m. Vi fick höra talas om Struqtur och kom snabbt fram till att detta var ett verktyg som kunde hjälpa vårt företag framåt.

Vad är det bästa med Struqtur?
Det bästa med Struqtur är att ha allting samlat i ett och samma system. Trots att vi arbetar inom anläggningsbranschen och Struqtur mest är inriktat till byggbranschen så får vi mycket hjälp med att anpassa systemfunktioner till vår fördel. Bemötandet från personalen på Struqtur är alltid positivt och de gör alltid sitt yttersta för att utveckla systemet tillsammans med de företag som använder det.

Har ni något tips eller någon särskild funktion som ni gillar att använda i Struqtur?
Möjligheten att lägga upp bilder från de projekt vi arbetar med är en uppskattad funktion inom vårt företag. Dels så kan kunderna följa sina projekt genom Struqtur och kunna följa utvecklingen via de bilder vi lägger upp samtidigt som vi inom företaget kan använda samma bilder för att uppdatera vår webbsida.

Deras bästa tips för att lyckas med sin verksamhet: Vara noggrann och leverera med kvalitet.