Stångby Park

22.11.2023

Här kommer en trevlig uppdatering från Stångby Park. Projektet lider mot sitt slut och grabbarna har än en gång bevisat vilken klass de håller. Det har knackats sten i alla möjliga riktningar, satts L-stöd, lagts plattor, gjutits bänkar, monterats och gjutits pollare med mera. Nu börjar det verkligen likna en park!

Vi tackar för förtroendet och åker vidare på nya uppdrag.

Nu börjar det likna en trappa! Nu ska vi fylla upp så att vi kan lägga plattor mellan trappblocken.

I Stångby sätter vi L-stöd till en kommande trappa. Där är en del höjdskillnader i parken vilket kräver att vi sätter L-stöd för att skapa stabilitet.

Nu växer plattytorna verkligen fram och det börjar verkligen likna en park. Från att bara vara jordmassor till att faktiskt kunna börja visualisera hur det kommer till att bli.

Ett mycket fint arbete av grabbarna!

Här händer det grejer! Plattytorna växer fram och parken i Stångby börjar faktiskt anamma skepnaden av en riktig utemiljö. 

Vi är tillbaka i Stångby efter en tids uppehåll. Sist vi var på plats var det mycket förberedelser i mark men nu är det dags att fokusera på finplaneringen.

Det är en helt ny park som ska växa fram i Stångby där vi fått äran att hjälpa till med just ytbeläggningen i form av trappor, plattläggning etc.

I parken ska det bland annat byggas en skatepark, volleybollbana och lekplatser. 

Snön faller ner i Skåne men vi kämpar på ändå. Såhär ser det ut i Stångby när vi gräver oss fram.

I Stångby arbetar vi med förberedelser inför det nya Stångby Park.