Trädgårdsanläggning - Lund

17.05.2024

Äntligen så har vi fått en del plattor på plats. Nu börjar det roliga som ger en indikation på hur slutresultatet kommer till att bli.

Vilken snygg trappa! Nu är det även snart dags för att lägga lite plattor runt huset. Här ska plattgångar leda från entrén till parkeringen och runt till trädgårdsdelen.

Trappblocken vid entrén är snart på plats och nu inleds finliret runt om.

Vi har gjutit en spaljé på plats intill ett trappblock samt satt cortenlådor på plats intill uteplatsen. Just nu är det även fokus på trappsteg och höjder i trädgården. 

Entrén får ett helt nytt lyft när ytterdörren ramats in med växtligheter. Nu är det förberedelser inför plattytor som står på schemat.

I Lund har vi börjat plantera lite växter och träd. Nu när den gamla häcken är borta och muren är renoverad så finns det utrymme för ny växtlighet. Det blir genast ett helt annat liv när det tillkommer lite grönska. 

Marken förbereds inför plattytor och vi jämnar till matjord till den kommande gräsmattan. Muren putsas på utsidan och vi sätter platonmatta på insidan.

På vårt trädgårdsprojekt i Lund är det ett kommande utekök som står på schemat. Vi har satt alla plintar på plats och har hårdgjort ytan för där uteköket kommer till att vara. 

Vilken skillnad det blev när häcken är borttagen. Nu jämnar vi till tomten för att sedan ge oss på ytbeläggningen.

Inne i Lund har vi påbörjat ett projekt som innefattar en hel trädgård. Inledningsvis så river vi upp en befintlig häck.