Trädgårdsanläggning - Lund

08.07.2024

Nu är trädgården klar och vi har lämnat för denna gång. Vi har arbetat både på framsidan av huset och på baksidan. Vid entrén har vi byggt upp en mur för att rama in framsidan. Här har vi även lagt plattor och lämnat yta för planteringar. På baksidan har vi jämnat till ytan inför det kommande trädäcket. Här murade vi även upp en mur. Ytan mellan framsidan och baksidan gjorde vi även en gång. I tomtgräns har vi även satt plintar till ett kommande staket för att avskärma mellan grannarna.

Här har plattorna kommit på plats. Vi har även gjort en gång längst med kortsidan av huset som leder bak mot trädgården. Likadant har vi gjort vid garaget. Från trädäcket mot framsidan har vi lagt en gång intill muren vi gjort.

Här byggs det trädäck! 

Innan trädäcket påbörjats så har vi dragit av ytan och lagt ut plattor för ramen till däcket. Just nu gör vi det sista med muren och fyller till där det behövs.

Muren är på plats och vi ska börja fylla till runt om. Vi har även lagt en dräneringsslang på plats.

Muren på framsidan börjar komma på plats. Här gör vi även en trappa upp till entrén för att fånga upp de nivåskillnader som finns.

I Lund gräver vi ner elslang mellan hus och kommande gräsyta. Vi hårdgör även marken för ett kommande trädäck.