Uppdatering av husbygget

28.05.2018

Här kommer en uppdatering från vårt husbygge. I huset kommer det finnas två badrum. Ett lite mindre som kommer fungera som gästtoalett och ett större badrum. Gästtoaletten ligger i anslutning till entrén och den öppna planlösningen vilket gör den lättillgänglig från husets gemensamma ytor. Det större badrummet ligger vägg i vägg med gästtoaletten men har sin ingång i anslutning till de två större sovrummen i huset. Planlösningen är sådan att ingångarna till de två lite större sovrummen och stora badrummet är lite mer avlägset från de gemensamma familjeytorna. Husets tredje sovrum som även kan användas som ett kontor har även detta entré som avskiljer från resterande delar men är placerat i andra änden av huset. 

Båda badrummen samt tvättstugan har samma gråa klinkers för att skapa en röd tråd genom huset. Huset kommer ha en neutral färgskala som går i vitt och olika nyanser av grått. Skillnaden mellan badrummen är att det mindre badrummet har vita kakelväggar medan det större badrummet har samma vita kakel men bryts av med två gråa border. Vi har valt att låta det gråa golvet löpa upp bakom toalettstolen samt centrerat i duschen.

Som vi nämnt innan kommer den gråa färgskalan genomsyra hela huset. Vi har därför valt gråa fönsterbrädor i sten samt gråbänkskiva i köket. Snyggt och modernt!

Snart kommer fler bilder på köket som ska monteras och trädgården som ska anläggas... håll utkik!